2010年7月8日木曜日

Vegetable croquette


”野菜と豆腐入りコロッケ”

[材料 4人分]
豆腐 200g、牛挽肉 100g、玉ねぎ 40g、キャベツ 200g、にんじん 40g、塩 少々、こしょう 少々、片栗粉 小さじ2、小麦粉、卵、パン粉、サラダ油

[作り方]
1.玉ねぎ、キャベツ、にんじんをみじん切りにする。
2.水気を搾った豆腐に、1の野菜と牛挽肉と塩とこしょうと片栗粉をよく混ぜて丸める。
3.丸めたら小麦粉、溶き卵、パン粉をつけ170℃の油で揚げる。

"Vegetable croquette"

INGREDIENTS (4 servings)
Bean curd 200g, cow minced meat 100g, onion 40g, cabbage 200g, carrot 40g, and salt a little pepper a little potato starch teaspoon 2, flour, egg, bread crumbs, and salad oil

DIRECTIONS
1.The onion, the cabbage, and the carrot are minced.
2.The vegetable, the cow minced meat, the salt, the pepper, and the potato starch of one are rounded to the bean curd to squeeze the water often mixing it.
3.Flour, the melting egg, and bread crumbs are fried in the oil of apply 170℃ when rounding it.

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