2010年7月20日火曜日

Bean curd steak


"豆腐ステーキ”

[材料 4人分]
木綿豆腐 440g、油 16g、A(ねぎ 1本、しょうが、醤油 24g、レモン汁)

[作り方]
1.ねぎ、しょうがを切り、醤油、レモン汁と混ぜる
2.豆腐の水気を拭き取る。フライパンに入れ、豆腐に油を塗って強火で焼く
3.器に盛り、Aのソースをかける

”Bean curd steak"

INGREDIENTS (4 servings)
Cotton bean curd 440g, oil 16g, and A (1 Welsh onion, ginger, soy sauce 24g, and lemon soup)

DIRECTIONS
1.The Welsh onion and ginger are cut, and it mixes it with the soy sauce and the lemon soup.
2.The water of the bean curd is wiped off. It puts in the frying-pan, oil is painted on the bean curd, and it burns by the high heat.
3.It piles up in the container, and the source of A is put.

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