2010年7月12日月曜日

Pompano's marinade


”あじのマリネ”

[材料 4人分]
小あじ 12尾、きゅうり 1/2本、セロリ 1/2本、玉ねぎ 1/2個、トマト 1個、フレンチドレッシング 1カップ、小麦粉、塩、こしょう、サラダ油

[作り方]
1.小アジは下処理をして、洗い、水気を拭く。
2.アジに塩とこしょうをして、小麦粉をまぶして油で揚げる。
3.揚げたあじの上に、きゅうり、セロリ、玉ねぎ、トマトを切ってのせる。
4.ドレッシングをかける。


"Pompano's marinade"

INGREDIENTS (4 servings)
12 small tastes, 1/2 cucumbers, 1/2 celery, 1/2 onions, 1 tomato, and 1 French dressing cup and flour, salt, pepper, and salad oil

DIRECTIONS
1.A small agitation washes in processing the under, and wipes the water.
2.The salt and the pepper are done to the agitation, flour is sprinkled, and it fries in oil.
3.The cucumber, celery, the onion, and the tomato compete on the deep-fried taste ..cutting...
4.Dressing is put.

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