2010年7月16日金曜日

Lettuce grilling rice


”レタス焼き飯”

[材料 4人分]
レタス 160g、ツナ 160g、にんじん 30g、しいたけ 4枚、ご飯 450g、しょうが、しょうゆ、塩、こしょう、サラダ油

[作り方]
1.にんじんとしょうがは千切り、しいたけは薄切り、レタスは一口大にちぎる
2.フライパンにサラダ油を入れて、しょうがを炒める
3.にんじん、しいたけ、ツナ、ご飯の順に炒める
4.レタスを加え、しょうゆ、塩、こしょうで味付けする

"Lettuce grilling rice"

INGREDIENTS (4 servings)
Lettuce 160g, tuna 160g, carrot 30g, 4 mushrooms, meal 450g, and ginger, soy sauce, salt, pepper, and salad oil

DIRECTIONS
1.It shred the carrot and ginger, the mushroom is sliced, and it tear lettuce into bite-size pieces.
2.The salad oil is put in the frying-pan, and ginger is stir-fried.
3.It stir-fries in order of the carrot, the mushroom, the tuna, and meal.
4.Lettuce is added, and it seasons with the soy sauce, the salt, and the pepper.

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