2010年7月5日月曜日

saba-kan curry


今回は”サバ缶カレー”です

[材料・4人分]
サバの水煮缶 1缶、玉ねぎ 1/2個、にんにく 1かけ、じゃがいも 3個、
にんじん 1本、赤唐辛子 3本
A(小麦粉 大さじ3、 カレー粉 大さじ3)
サラダ油 大さじ2、固形スープ 1個、塩 少々

[作り方]
1.玉ねぎ、にんじんはみじん切りにする。
 じゃがいもは4つ割り。にんじんはすりおろす。
2.鍋にサラダ油を熱し、玉ねぎを炒める。色が変わったらにんにくと赤唐辛子を加える。
Aを加えてよく炒める。
3.水2 1/2カップと固形スープを入れ、じゃがいもとにんじんを加える
4.じゃがいもに火が通ったら、サバ缶を汁ごと加え、塩で味を調える。


It is "Saba can curry" this time

INGREDIENTS (4 servings)
Three red red peppers a little ..A (flour big spoon 3 and big spoon 3 of curry powder).. ..salad oil big spoon 2 and one stock cube.. ..salt.. one carrot 1 [mizunikan] can, 1/2 onions of Saba, and garlic 1 putting and 3 potatoes

DIRECTIONS
1.The onion and the carrot are minced. The potatoes are dividing of four. The carrot is grated.
2.The salad oil is heated, and the onion is stir-fried to the pan. Garlic and the red chilli are added when discoloring.
It often stir-fries adding A.
3.Water 2 1/2 cups and stock cubes are put, and the potato and the carrot are added.
4.When the fire passes to the potato, the Saba can of each soup is added, and it is possible ..taste.. to prepare by the salt.

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