2010年10月23日土曜日

" Lotus root curry kinpira"


”れんこんのカレーきんぴら”

[材料 4人分]
れんこん 500g、ゴマ油 12g、カレー粉 3g、酒 30g、だし汁 1/2カップ、砂糖 9g、しょうゆ 36g、七味唐辛子

[作り方]
1.れんこんは皮をむいて薄切りにして水にさらす
2.ゴマ油を熱した鍋に水気を切ったれんこんを入れて炒める
3.カレー粉を入れる
4.酒、だし汁、砂糖、しょうゆを加える
5.中火で混ぜながら7~8分煮る

" Lotus root curry kinpira"

INGREDIENTS (4 servings)
Lotus root 500g, sesame oil 12g, curry powder 3g, sake 30g, 1/2 stock cups, sugar 9g, soy sauce 36g, and seven spices

DIRECTIONS
1.The lotus root is peeled off the skin, sliced, and exposed to water.
2.The lotus root that cuts the water in the pan that heats sesame oil is put and stir-fried.
3.The curry powder is put.
4.Sake, the stock, sugar, and the soy sauce are added.
5.It boils during 7~8 minute while mixing it by the medium flame.

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