2010年7月10日土曜日
natto udon
”納豆うどん”
[材料 4人分]
うどん(乾麺) 300g、納豆 160g、卵 4個、オクラ、キムチ、ねぎ、めんつゆ
[作り方]
1.うどんを熱湯で、少し硬めに茹でる。流水で洗い、水気をきる。
2.オクラは塩茹でして、水にさらしてから切る。
3.器にうどん、納豆、卵、オクラ、キムチ、ねぎを盛る。
4.めんつゆをかける。
INGREDIENTS (4 servings)
Noodle (dried noodles) 300g, natto 160g, 4 eggs, okra, Kimchi, Welsh onions, and noodle soups
DIRECTIONS
1.The noodle is boiled with the hot water a little hard. It washes in the stream, and the water is cut.
2.After the salt is boiled, and it exposes it to water, the okra is cut.
3.The noodle, natto, the egg, the okra, and the Kimchi and the Welsh onion are piled up in the container.
4.The noodle soup is put.
登録:
コメントの投稿 (Atom)
0 件のコメント:
コメントを投稿