2011年7月30日土曜日

Tomato Jelly

冷んやり★トマトジュレ
冷んやり★トマトジュレ

料理名:トマト・ジュレ
作者:Playa09

■材料(6~8人分)
トマト / 1/2個
固形スープの素 / 1個
粉ゼラチン / 14g
水 / 400cc

■レシピを考えた人のコメント
暑い夏は、やっぱり視覚からも涼しげじゃないと。更にトマトの酸味のさっぱり感が失いがちな食欲をそそってくれます。おかずとしても、デザートとしても良いですよ。

詳細を楽天レシピで見る

Ingredients (serves 6-8)
Tomato pieces 1 / 2
1 stock cube
14g powdered gelatin
Wed 400cc

Peel the tomatoes and cut into dice.

Soak the gelatin in tepid water.

Tues subjected to water and broth into a pot, boil the tomatoes come by adding boiling.

Turn off the heat and stir quickly soaked gelatin addition.

Poured into a container you like, chill in the refrigerator for 2-3 hours.

0 件のコメント:

コメントを投稿