2012年5月2日水曜日

Soy milk cake

チーズなしでもチーズケーキ味♪豆乳レアケーキ
チーズなしでもチーズケーキ味♪豆乳レアケーキ

料理名:豆乳ケーキ
作者:ぶぅはは@

■材料(4~5人分)
粉ゼラチン / 5~6g
調整豆乳 / 300cc
砂糖 / 大さじ6
レモン汁 / 大さじ1
生クリーム(ホイップ可) / 200ml
イチゴ / 適宜
ミント / 適宜

■レシピを考えた人のコメント
チーズを使ってないのに
レアチーズケーキの味がします!
とってもヘルシー&満足していただけると思います。

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Ingredients (4-5 servings)
 5 ~ 6g gelatine powder
Adjust soy milk 300cc
6 tablespoons sugar
1 tablespoon lemon juice
200ml fresh cream
Strawberry
Mint

1 Soak in warm water 4 tablespoons powdered gelatin.

2 Put gelatin, sugar and soy milk in a pan, melt over low heat.

3 Prepare the ice water, cool the gelatin.
Once thickened with a whisk, put the lemon juice.

4 Lightly whipped cream.
Cool place to type in conjunction with gelatin.

5 If you add the frozen strawberries and mint.

so soft, it is recommended that each container of one person.

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