チーズなしでもチーズケーキ味♪豆乳レアケーキ
料理名:豆乳ケーキ
作者:ぶぅはは@
■材料(4~5人分)
粉ゼラチン / 5~6g
調整豆乳 / 300cc
砂糖 / 大さじ6
レモン汁 / 大さじ1
生クリーム(ホイップ可) / 200ml
イチゴ / 適宜
ミント / 適宜
■レシピを考えた人のコメント
チーズを使ってないのに
レアチーズケーキの味がします!
とってもヘルシー&満足していただけると思います。
詳細を楽天レシピで見る
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
↓↓ ポイントが貯まるレシピ サイト ↓↓
>>最短約 30 秒!▼無料▼会員登録<<
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
Ingredients (4-5 servings)
5 ~ 6g gelatine powder
Adjust soy milk 300cc
6 tablespoons sugar
1 tablespoon lemon juice
200ml fresh cream
Strawberry
Mint
1 Soak in warm water 4 tablespoons powdered gelatin.
2 Put gelatin, sugar and soy milk in a pan, melt over low heat.
3 Prepare the ice water, cool the gelatin.
Once thickened with a whisk, put the lemon juice.
4 Lightly whipped cream.
Cool place to type in conjunction with gelatin.
5 If you add the frozen strawberries and mint.
※ so soft, it is recommended that each container of one person.
0 件のコメント:
コメントを投稿