2012年5月11日金曜日

Clam chowder

ジャガイモとあさりのチャウダー
ジャガイモとあさりのチャウダー

料理名:クラムチャウダー
作者:tokiwa_id

■材料(2人分)
ジャガイモ / 1個
玉ねぎ / 1/2個
アサリ / 15個~20個
牛乳 / 100ml
コンスターチ / 大さじ2
水 / 大さじ2
・バター / 大さじ2
塩、こしょう / 適量
パセリ / 少々
バケッド(フランスパン) / 1/4本
オリーブオイル / 適量
白こしょう / 適量

■レシピを考えた人のコメント
暑い季節にも食べられるようにコンスターチでとろみをつけ、さっぱりしたチャウダーです。

詳細を楽天レシピで見る
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
↓↓ ポイントが貯まるレシピ サイト ↓↓
>>最短約 30 秒!▼無料▼会員登録<<
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
 Ingredients (2 servings)
 One potato
1/2 onion
15 to 20 individual clams
100ml milk
2 tablespoons cornstarch

2 tablespoons water
2 tablespoons butter
Salt, pepper
Parsley

1 Peel the potatoes are sliced​​, exposing the water.

2 Is sliced ​​onion, coarsely chopped parsley to.

3 Cook potatoes and onion 2 to 3 cups of water into the pot, turn off the water.

4 Once the potatoes have softened, add the clams were without sand.

5 The mouth of the clam that opens, adjust the seasoning with salt and pepper added to the milk.

6 Added (solved using the same amount of water)
cornstarch , add thickness.

7 Finally, add the butter.

0 件のコメント:

コメントを投稿