栄養バッチリ!しそと人参のかき揚げ
料理名:青しそと人参のかき揚げ
作者:Rose2420
■材料(数人分)
青しそ / 30枚
人参 / 3㎝
天ぷら粉 / 大さじ2
水 / 大さじ3位
■レシピを考えた人のコメント
しその大量消費に!!
しそ苦手なお子さんでも、食べられると思います。
そうめんやうどん、おそばのサイドメニューにどうぞ。
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Ingredients
30 sheets of green perilla
3 cm carrot
2 tablespoons flour tempura
3 tablespoons water
1 Green perilla are chopped, shredded carrots to thin as possible.
2 Coat the whole of green perilla and carrot (outside quantity) of tempura flour 1 tsp.
3 Water into clothes to make tempura flour, and mix into the carrot and green perilla.
Amount of clothing will be adjusted by the taste.
4 Deep-frying in oil.
5 When you eat salt put in the single item, source, and soy sauce.
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