2012年5月21日月曜日

Mixed tempura green perilla and carrot

栄養バッチリ!しそと人参のかき揚げ
栄養バッチリ!しそと人参のかき揚げ

料理名:青しそと人参のかき揚げ
作者:Rose2420

■材料(数人分)
青しそ / 30枚
人参 / 3㎝
天ぷら粉 / 大さじ2
水 / 大さじ3位

■レシピを考えた人のコメント
しその大量消費に!!
しそ苦手なお子さんでも、食べられると思います。
そうめんやうどん、おそばのサイドメニューにどうぞ。

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Ingredients
30 sheets of green perilla
3 cm carrot
2 tablespoons flour tempura
3 tablespoons water


1 Green perilla are chopped, shredded carrots to thin as possible.

Coat the whole of  green perilla and carrot (outside quantity) of tempura flour 1 tsp.

Water into clothes to make tempura flour, and mix into the carrot and green perilla.
Amount of clothing will be adjusted by the taste.


Deep-frying in oil.

When you eat salt put in the single item, source, and soy sauce.

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