2011年10月16日日曜日

Sauteed mushrooms and lotus root butter soy sauce

驚きの食感★きのことれんこんのバター醤油ソテー
驚きの食感★きのことれんこんのバター醤油ソテー

料理名:バター醤油炒め
作者:dama_espresso

■材料(2人分)
しめじ / 1/2パック
しいたけ / 4枚
れんこん / 80g
バター / 5g
醤油 / ひとまわし
塩こしょう / 適量

■レシピを考えた人のコメント
タテ薄切りのれんこんは、食感とってもよし。
食べるまでれんこんと気付かれないので、
家族のリアクションも楽しめます♪

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Ingredients (serves 2)
1 / 2 pack shimeji mushroom
Four shiitake mushroom
80g lotus root
5g butter
Soy sauce
Appropriate amount of salt and pepper

1 Shiitake mushroom is slice.
Shimeji mushroom is divided into authoring.
Lotus root is then halved lengthwise, sliced ​​lengthwise.

2 Heat a skillet over medium heat, melt the butter, add mushrooms and lotus root, mushrooms and fry until tender.

3 Turn over the sauce, mix well the whole, completed by adding salt and pepper.

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