しょうがの佃煮
料理名:しょうがの佃煮
作者:ぷんちゃんだよ
■材料(?人分)
しょうが / 500g
かつおぶし / 25g
黒砂糖 / 100g
醤油 / 100cc
酒 / 40cc
みりん / 40cc
■レシピを考えた人のコメント
いくらでも食べれちゃう♪
ご飯だけでなくなんにでも合います♪
一度食べると病みつき間違いなし♪
詳細を楽天レシピで見る
Ingredients
Ginger 500g
25g dried bonito flakes
100g brown sugar
100cc soy sauce
40cc sake
40cc mirin
1 To julienne the ginger.
2 Put the ginger in boiling water, boil again.
3 Raise in a colander, squeeze out excess moisture.
4 Put all ingredients except cook dried bonito flakes rudely.
When half the water, put the dried bonito flakes and cook until the moisture.
0 件のコメント:
コメントを投稿