2010年8月25日水曜日
"Enoki mushroom rolling of pork"
”豚肉のえのき巻き”
[材料 4人分]
豚もも肉 320g、えのきだけ 2パック、万能ねぎ 12本、塩、酒、小麦粉、サラダ油、しょうゆ 18g、みりん 18g
[作り方]
1.豚肉は広げて塩と酒を少々振り、えのきだけと万能ねぎを芯にして巻き、薄く小麦粉をまぶす
2.フライパンにサラダ油を熱し、肉を転がしながら焼く
3.焼き油を捨て、しょうゆとみりんを加える
"Enoki mushroom rolling of pork"
INGREDIENTS (4 servings)
Pork 320g, 2 enoki mushroom packing, and 12 chive, salt, sake, flour, salad oil, and soy sauce 18g and mirin 18g
DIRECTIONS
1.Pork is expanded, the salt and sake are shaken a little, it makes to enoki mushroom and a chive wick, it rolls, and flour is sprinkled thinly.
2.It burns while heating the salad oil, and rolling meat in the frying-pan.
3.Please throw away the combustion oil, and input sentences that translate into here add the soy sauce and the mirin.
登録:
コメントの投稿 (Atom)
0 件のコメント:
コメントを投稿