2010年8月7日土曜日

"Bean curd and tuna's gratin"


”豆腐とツナのグラタン”

[材料 4人分]
ツナ缶(フレーク) 1缶(165g)、カリフラワー 1株、豆腐(木綿) 1丁(400g)、ホワイトソース 1缶(290g)、ピザ用チーズ 50g

[作り方]
1.カリフラワーは小房に分け、さらに細かく切って熱湯でゆでる
2.豆腐は1cmの厚さに切る
3.グラタン皿に豆腐とカリフラワーとツナを入れ、ホワイトソースをかける
4.チーズを散らす
5.オーブントースター(800w)で約10分焼く

"Bean curd and tuna's gratin"

INGREDIENTS (4 servings)
Canned tuna (flakes) one can (165g), cauliflower one stock, and bean curd (cotton) for 1 (400g), 1 white sauce can (290g), and pizza cheese 50g  

DIRECTIONS
1.The cauliflower is divided into a small bunch more in detail completely, and boiled with the hot water.
2.The bean curd is cut in the thickness of 1cm.
3.The bean curd, the cauliflower, and the tuna are put in the gratin dish, and the white sauce is put.
4.The cheese is dispersed.
5.It burns for about ten minutes with toaster oven (800w).

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