2012年6月6日水曜日

Vermicelli soup into okra

つるとろ☆オクラ春雨スープ
つるとろ☆オクラ春雨スープ

料理名:オクラ 春雨 スープ
作者:75chan

■材料(4人分)
オクラ / 10本
玉ねぎ / 1個
緑豆春雨 / 40g
卵 / 1個
鶏がらスープ / 4カップ
塩コショウ / 少々
ごま油・ごま / お好み

■レシピを考えた人のコメント
春雨のつるつる+オクラのトロトロ、とってものどこしが良いです♪
玉ねぎの甘味が出ていてとっても美味しい★

詳細を楽天レシピで見る
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
↓↓ ポイントが貯まるレシピ サイト ↓↓
>>最短約 30 秒!▼無料▼会員登録<<
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
Ingredients (4 servings)
10 okra
1 onion
40g bean-starch vermicelli
1 egg
4 cups chicken stock
Salt and pepper
Sesame sesame oil

1 Add the sliced ​​onion in chicken stock.
When the onions become translucent, put the vermicelli was cut in half.

2 Once the vermicelli becomes soft, then put the sliced ​​okra.
After boiling, insert and turn the egg.

3 Finally, add salt and pepper to taste.
Add the sesame oil in the taste.

0 件のコメント:

コメントを投稿