チキン南蛮♪むね肉、揚げない、簡易タルタル
料理名:チキン南蛮 らっきょうのタルタル
作者:ねあっっ
■材料(2人分)
鶏むね肉 / 2枚
小麦粉 / 大2
片栗粉 / 大2
塩コショウ / 少々
油 / 適量
☆醤油 / 大2
☆砂糖 / 大3
☆酢 / 大3
☆唐辛子 / 1/2本
★マヨネーズ / 大4
★らっきょう / 小粒5個位
★ゆでたまご / 1個
★パセリ / お好みで
■レシピを考えた人のコメント
(*^_^*)らくらく~
むね肉でも薄く切るので柔らかな食感です。
詳細を楽天レシピで見る
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
↓↓ ポイントが貯まるレシピ サイト ↓↓
>>最短約 30 秒!▼無料▼会員登録<<
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
Ingredients (2 servings)
2 chicken breast
2 tablespoons flour
2 tablespoons potato starch
Salt and pepper
Oil
2 tablespoons soy sauce
3 tablespoons sugar
3 tablespoons vinegar
1/2 red pepper
4 tablespoons mayonnaise
Five pickled shallots
One boiled egg
Parsley
1 Cut to a thickness of 1 to 1.5 cm in the chicken breast meat, and salt and pepper.
2 Put sliced breast meat and put the potato starch flour, put glare.
3 Spread the oil in a frying pan, cook chicken browned on both sides.
Mix soy sauce, sugar, vinegar, red pepper and place.
4 (Tartar sauce)
Boiled eggs and chopped pickled shallots to, the parsley.
Mixed with mayonnaise, add salt and pepper to taste.
5 Put the tartar sauce on chicken
0 件のコメント:
コメントを投稿