タコとアスパラのガーリックバター炒め
料理名:タコとアスパラの炒め物
作者:htmm2677
■材料(2人分)
タコ足 / 1本
アスパラ / 3本
ニンニク / 1片
オリーブオイル / 大1
塩・胡椒 / 適量
バター / 5g
■レシピを考えた人のコメント
タコは炒めすぎると硬くなるので、サッと炒めるといいです
詳細を楽天レシピで見る
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
↓↓ ポイントが貯まるレシピ サイト ↓↓
>>最短約 30 秒!▼無料▼会員登録<<
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
Ingredients (2 servings)
Octopus
Three asparagus
A piece of garlic
1 tablespoon olive oil
Salt and pepper
5g butter
1 Octopus is sliced diagonally, is the diagonal cut asparagus, garlic is chopped.
2 Heated so as not to scorch the garlic and put olive oil in a frying pan, fry put the octopus.
(Take out the moisture so well with kitchen paper)
3 Saute 3 minutes added to the asparagus.
4 Add salt and pepper and butter.
0 件のコメント:
コメントを投稿