2012年6月17日日曜日

Octopus and asparagus stir-fry

タコとアスパラのガーリックバター炒め
タコとアスパラのガーリックバター炒め

料理名:タコとアスパラの炒め物
作者:htmm2677

■材料(2人分)
タコ足 / 1本
アスパラ / 3本
ニンニク / 1片
オリーブオイル / 大1
塩・胡椒 / 適量
バター / 5g

■レシピを考えた人のコメント
タコは炒めすぎると硬くなるので、サッと炒めるといいです

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Ingredients (2 servings)
 Octopus
Three asparagus
A piece of garlic
1 tablespoon olive oil
Salt and pepper
5g butter

1 Octopus is sliced ​​diagonally, is the diagonal cut asparagus, garlic is chopped.

2 Heated so as not to scorch the garlic and put olive oil in a frying pan, fry put the octopus.
(Take out the moisture so well with kitchen paper)

3 Saute 3 minutes added to the asparagus.

4 Add salt and pepper and butter.

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