2011年8月20日土曜日

Ginger Grilled Eggplant

茄子の生姜焼き
茄子の生姜焼き

料理名:茄子の生姜焼き
作者:leopoo

■材料(2人分)
茄子 / 小2本
*おろし生姜 / 1片
*酒 / 大さじ1
*醤油 / 大さじ1
*みりん / 大さじ1/2
ネギ / 少々

■レシピを考えた人のコメント
マッタリして、それでいて、しつこくない(笑)

詳細を楽天レシピで見る

Ingredients (serves 2)
2 eggplant
A clove of Grated ginger
1 tablespoon sake
1 tablespoon Soy sauce
1 / 2 tablespoon Mirin
Somewhat Green onion

1 Cut eggplant lengthwise to a thickness of about 8mm. Green onion is edge cut.

2 Grated ginger, sake, soy sauce, mirin put it together.

3 Generous to the oil pan (not quantity), heat, and cook the eggplant thoroughly. Turn into the cooked seasonings, entangled completed! Sprinkle with Green onion.

0 件のコメント:

コメントを投稿