茄子の生姜焼き
料理名:茄子の生姜焼き
作者:leopoo
■材料(2人分)
茄子 / 小2本
*おろし生姜 / 1片
*酒 / 大さじ1
*醤油 / 大さじ1
*みりん / 大さじ1/2
ネギ / 少々
■レシピを考えた人のコメント
マッタリして、それでいて、しつこくない(笑)
詳細を楽天レシピで見る
Ingredients (serves 2)
2 eggplant
A clove of Grated ginger
1 tablespoon sake
1 tablespoon Soy sauce
1 / 2 tablespoon Mirin
Somewhat Green onion
1 Cut eggplant lengthwise to a thickness of about 8mm. Green onion is edge cut.
2 Grated ginger, sake, soy sauce, mirin put it together.
3 Generous to the oil pan (not quantity), heat, and cook the eggplant thoroughly. Turn into the cooked seasonings, entangled completed! Sprinkle with Green onion.
0 件のコメント:
コメントを投稿