2011年8月31日水曜日

Fluffy fried tofu and minced chicken

鶏ひき肉と豆腐のふわふわ揚げ
鶏ひき肉と豆腐のふわふわ揚げ

料理名:和風チキンナゲット
作者:love_recipe

■材料(4人分)
鶏ひき肉 / 400g
豆腐 / 半丁
卵 / 1個
片栗粉 / 大2
塩 / 小1/2
こしょう / 少々

■レシピを考えた人のコメント
和風チキンナゲットです。材料をビニール袋に入れてもみもみしたら揚げるだけ。洗いものが少ないのが嬉しいですね♪子供のおやつやお酒のお供にもぴったりです!

詳細を楽天レシピで見る

Ingredients (serves 4)
400g minced chicken
160g tofu
1 egg
2 tablespoons potato starch
1 / 2 teaspoon salt
Smack of pepper

Add all ingredients in a plastic bag.

Knead the bag from the top.

Turn the corner of the bag, squeezing out from there into bite-sized, fry until crisp.

0 件のコメント:

コメントを投稿