2012年1月11日水曜日

Tomato stew

鶏肉のトマト鍋♪
鶏肉のトマト鍋♪

料理名:鶏肉のトマト鍋♪
作者:Nao’s

■材料(4人分)
玉ねぎ / 1個
ナス / 4本
キャベツ / 小1個
しめじ / 1袋
ウインナー / 1袋
鶏肉 / 1枚
☆にんにく / 2片
☆オリーブオイル / 大2
★トマト缶 / 1缶
★水 / 500ml
★コンソメ顆粒 / 小3
★ローリエ / 1枚
チーズ(あれば) / 好きなだけ

■レシピを考えた人のコメント
野菜たっぷりで温まります♪
たまにはトマト味の鍋はいかがですか?

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Ingredients (4 servings)
One onion
Eggplant This 4
1 small cabbage
One bag shimeji mushroom
1 Bag Winner
Chicken
Two pieces of garlic
2 tablespoons olive oil
Tomatoes (canned) 1 can
Water 500ml
Consomme (granulated) 3 tsp
1 each Laurier
Cheese

1 The pot, chopped garlic and fry until they smell put olive oil.
Tomatoes, water, Consomme, Laurier contain.

2 The first onion chicken comb

3 Easy to put off eating other materials

4 Completed over the cheese to finish! !

♪ I put parsley and beautiful colors

2012年1月7日土曜日

Cooked beans yogurt

意外な美味しさ!煮豆ヨーグルト
意外な美味しさ!煮豆ヨーグルト

料理名:ヨーグルト
作者:yuna!

■材料(1人分)
プレーンヨーグルト / お好み
黒豆、金時、小豆などの煮豆 / たっぷり

■レシピを考えた人のコメント
ハマるくせになる美味しさです!豆は甘ければ甘いほど美味しい!

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Ingredients (serves 1)
Plain yogurt
Cooked beans (black beans, red kidney beans, adzuki beans, etc.)

1 Instrument to serve plain yogurt.

2 Put the cooked beans of your choice, mix and eat.

2011年12月31日土曜日

Buckwheat noodles eaten on New Year's Eve

めでたい★紅白★年越しそば
めでたい★紅白★年越しそば

料理名:年越しそば
作者:ねこまめたぬき

■材料(2人分)
そば / 2玉
白ネギ / 10cm
そばだし / 2人分
山芋 / 5cm
いくら / 大2
刻みネギ / 大2

■レシピを考えた人のコメント
紅白でめでたい感じ。贅沢でグー!

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Ingredients (serves 2)
Two balls buckwheat
10cm green onions
Soup
5cm yam
2 tablespoons much
2 tablespoons chopped green onion

1 Boil in plenty of hot water buckwheat.

2 Put a leek in the soup is heated.
Add the buckwheat boiled up.

3 Topped with grated yam and chopped green onions, put some.

2011年12月28日水曜日

Simmered tofu and chinese cabbage

しょうが風味!豆腐と白菜の煮物♪
しょうが風味!豆腐と白菜の煮物♪

料理名:白菜の煮物
作者:オクハマモ

■材料(3~4人分)
白菜 / 1/4個
豚薄切り / 100g
豆腐 / 1丁
えのき / 1パック
しょうが / 1片
砂糖・酒 / 各大さじ1
しょうゆ / 大さじ2

■レシピを考えた人のコメント
生姜に白菜、それに豚肉、とっても相性がいいですね!おだし無し、お水も使わずに白菜の水分で美味しくできます!

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Ingredients (serves 3-4)
1 / 4 chinese cabbage
100g slices ​​pork
Pair of tofu
1 pack enoki mushroom
1 piece ginger
1 tablespoon each of sugar alcohol
2 tablespoons soy sauce

1 In a pot, 3 cm wide cut chinese cabbage, meat, put the shredded ginger.
Put all the seasonings, cover and smother.

2 Steam begins to rise, add tofu cut into bite size.
In addition to cook enoki mushroom.

2011年12月18日日曜日

Garland chrysanthemum soup

春菊のポタージュスープ♪
春菊のポタージュスープ♪

料理名:春菊スープ
作者:sundisk*

■材料(3人分)
春菊 / 1/2袋
白ネギ / 1/2本
水 / 150cc
小麦粉 / 大さじ1
コンソメ / 1個
豆乳 / 300cc
塩 / 小さじ1/2
胡椒 / 適宜

■レシピを考えた人のコメント
簡単です。春菊のほのかな苦みが美味しいと感じるスープです。

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Ingredients (serves 2)
Bag 1 / 2 garland chrysanthemum
Green onion 1 / 2
Wed 150cc
1 tablespoon flour
Each one consomme
300cc soy milk
1 / 2 teaspoon salt
Pepper

1 Cutting into chunks green onions and a garland chrysanthemum.
2 minutes in microwave heating.

2 The mixer crown daisy, green onions, water, broth, and stir into the flour until smooth.

3 Transfer the pan, add the warm soy milk.
Republish Splice Cancel stir with a spatula from time to time, such as bottom over low heat.
soy milk, please be careful to separate and boil it.

♪ finished thickened arrive

※ Onion instead of green onions, soy milk instead of cow's milk is also good.

2011年12月10日土曜日

Rice porridge with Bacon and mushroom

ベーコンときのこのイタリアン粥
ベーコンときのこのイタリアン粥

料理名:お粥
作者:まの925

■材料(2人分)
ごはん / 150g
水 / 5カップ
ベーコン / 1枚
しめじ / 1/4株
ほうれん草 / 1束
コンソメ / 1/2個

■レシピを考えた人のコメント
イタリアンなお粥おいしいですよ♪

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Ingredients (serves 2)
150g rice
5 cups water
Bacon
1 / 4 shimeji mushroom
1 bunch spinach
Broth (solid) 1 / 2

1 Add all ingredients to the pot.
Once you've stopped the fire boil gently, simply put.

2 Let boil finished just before serving.

2011年12月6日火曜日

Braised Ankake Udon noodles

生姜でポッカポカ♪煮込みあんかけうどん
生姜でポッカポカ♪煮込みあんかけうどん

料理名:煮込みあんかけうどん
作者:u-tin♪

■材料(2人分)
うどん / 2玉
*水 / 600cc
*醤油(濃口) / 大3
*醤油(薄口) / 大3
*酒 / 大3
●片栗粉・水(とろみ付け) / 各大2
◇しめじ / 1/2株
◇人参 / 1/4本
◇卵 / 2個
生姜 / 適量
◇絹豆腐(250g) / 1丁
出汁の素(お好みのもの) / 適量

■レシピを考えた人のコメント
生姜が味のアクセントにもなり、保温効果も高め良い仕事をしてくれてます。寒い日にどぉ~ぞ♪

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Ingredients (serves 2)
Two udon noodles
Water 600cc
Heavy Soy sauce 3 tbsp
Thin Soy sauce 3 tbsp
Sake 3 tablespoons
Potato starch 2 tablespoons
Shimeji mashrooms 1 / 2
carrot 1 / 4
2 eggs
Appropriate amount of ginger
250g silken tofu
Instant bouillon qs

1 Keep the tofu cut into bite-size carrots shimeji mashrooms.
Keep wholesale ginger.
Boil noodles.

2 Instant bouillon to boil water and put in a pot.
Shimeji mashrooms, tofu, boil carrots added.

3 Heavy soy sauce, Thin soy sauce, add sake, thickened with starch beaten with water to give. Thickened arrive, complete it by boiling selenium added to the egg.

4 Put the noodles, turn to put out.
Finally finished to put lots of ginger.