2011年12月28日水曜日

Simmered tofu and chinese cabbage

しょうが風味!豆腐と白菜の煮物♪
しょうが風味!豆腐と白菜の煮物♪

料理名:白菜の煮物
作者:オクハマモ

■材料(3~4人分)
白菜 / 1/4個
豚薄切り / 100g
豆腐 / 1丁
えのき / 1パック
しょうが / 1片
砂糖・酒 / 各大さじ1
しょうゆ / 大さじ2

■レシピを考えた人のコメント
生姜に白菜、それに豚肉、とっても相性がいいですね!おだし無し、お水も使わずに白菜の水分で美味しくできます!

詳細を楽天レシピで見る
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
↓↓ ポイントが貯まるレシピ サイト ↓↓
>>最短約 30 秒!▼無料▼会員登録<<
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…

Ingredients (serves 3-4)
1 / 4 chinese cabbage
100g slices ​​pork
Pair of tofu
1 pack enoki mushroom
1 piece ginger
1 tablespoon each of sugar alcohol
2 tablespoons soy sauce

1 In a pot, 3 cm wide cut chinese cabbage, meat, put the shredded ginger.
Put all the seasonings, cover and smother.

2 Steam begins to rise, add tofu cut into bite size.
In addition to cook enoki mushroom.

0 件のコメント:

コメントを投稿