たっぷりきのこの混ぜご飯*しょうが風味
料理名:きのこご飯
作者:ささkuriiro
■材料(2人分)
ごはん / お茶碗2杯
きのこ(しいたけ、しめじ、まいたけなど) / 計110g
さやいんげんor枝豆(冷凍) / 6本
だし汁 / 80cc
●酒 / 小さじ2
●みりん / 小さじ2
●薄口しょうゆ / 小さじ2
●食塩 / 一つまみ
しょうが / 4g
■レシピを考えた人のコメント
きのこがたっぷりなので、食物繊維が豊富でボリュームがあるのに低カロリーです。
しょうがが決め手です☆
詳細を楽天レシピで見る
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
↓↓ ポイントが貯まるレシピ サイト ↓↓
>>最短約 30 秒!▼無料▼会員登録<<
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
Ingredients (2servings)
2 tablespoons rice bowl
(Shiitake, shimeji and maitake) 110g mushrooms
Green beans or edamame
Soup stock 80cc
sake 2 tsp
2 tsp mirin
light soy sauce 2 tsp
salt
Ginger 4g
1 Mushrooms sliced. I cut into 5mm width green beans.
I want to thin julienne ginger.
2 Put soup stock, sake, mirin, light soy sauce, salt, mushrooms in a pot, it takes the fire.
3 Over low heat, I bet the fire water until the flying completely.
(The green beans. Putting a few minutes before stopping the fire)
4 I mixed into rice cooked.
5 It is completed by carrying ginger
0 件のコメント:
コメントを投稿