冷製トマトスープ
料理名:スープ
作者:Lemming♪
■材料(1人分)
トマト(大) / 1個
ニンニク / 1片
塩 / 1~2つまみ
オリーブオイル / 大匙1~1/2
青唐辛子(あれば) / 極少量
■レシピを考えた人のコメント
ガスパチョを作るほど頑張れないのでシンプルにトマトの冷製スープでw
シンプルだけど夏の完熟トマトで作れば最高の一品に♪
詳細を楽天レシピで見る
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
↓↓ ポイントが貯まるレシピ サイト ↓↓
>>最短約 30 秒!▼無料▼会員登録<<
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
Ingredients (1servings)
(Large) one tomato
1 piece of garlic
1-2 pinch of salt
1-1 / 2 tablespoons olive oil
Green chili
1 Peel, cut up tomatoes.
Crush Put the tomatoes and salt in a bowl.
2 Mix Put olive oil.
3 Add the crushed garlic. Cool I put 2-3 hours in the refrigerator with the wrap.
4 Take out the garlic if you chilled 2-3 hours. I is not passed through the vessel.
5 I put a couple of sliced green pepper.
0 件のコメント:
コメントを投稿