2014年7月30日水曜日

Cold tomato soup

冷製トマトスープ
冷製トマトスープ

料理名:スープ
作者:Lemming♪

■材料(1人分)
トマト(大) / 1個
ニンニク / 1片
塩 / 1~2つまみ
オリーブオイル / 大匙1~1/2
青唐辛子(あれば) / 極少量

■レシピを考えた人のコメント
ガスパチョを作るほど頑張れないのでシンプルにトマトの冷製スープでw
シンプルだけど夏の完熟トマトで作れば最高の一品に♪

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Ingredients (1servings) 
(Large) one tomato
1 piece of garlic
1-2 pinch of salt
1-1 / 2 tablespoons olive oil
Green chili

1 Peel, cut up tomatoes.
Crush Put the tomatoes and salt in a bowl.

2 Mix Put olive oil.

3 Add the crushed garlic. Cool I put 2-3 hours in the refrigerator with the wrap.

4 Take out the garlic if you chilled 2-3 hours. I is not passed through the vessel.

5 I put a couple of sliced ​​green pepper.

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