2013年12月4日水曜日

Soup of Chinese cabbage and soy milk

冬にぴったり!ほっこり豆乳白菜スープ
冬にぴったり!ほっこり豆乳白菜スープ

料理名:白菜の豆乳スープ
作者:amichi0311

■材料(4~6人分)
白菜 / 1/4~1/2束
ウインナー / 1/2袋
コンソメ / 2~3個
塩・こしょう / 少々
水 / 400cc
豆乳(紀文の調整豆乳がおすすめ) / 200cc

■レシピを考えた人のコメント
寒い冬に持って来いのミルキースープ☆
牛乳ではなく豆乳を使うのでヘルシー!
白菜がありすぎて…という時にもぜひおすすめ!

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 Ingredients (4~6servings)
Chinese cabbage 1/4 to 1/2
Wiener
2-3 pieces consomme
Salt and pepper
400cc water
200cc soy milk

1 Water boils, I put Chinese cabbage, sausage, a consomme

2 When the fire through the material, I put soy milk

3 I fix the taste with salt and pepper

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