2013年12月25日水曜日

Pot of Chinese cabbage

たっぷり白菜 ごま油と塩だけの鍋!
たっぷり白菜 ごま油と塩だけの鍋!

料理名:鍋料理
作者:tibi4003

■材料(3~4人分)
白菜 / 1/4個
干ししいたけ(戻し汁も) / 5~6枚
豚肉(できたらバラ肉がいい) / 200g
鶏肉(モモ肉) / 200g
春雨 / お好みで
ごま油 / 大さじ4
水 / 800cc~

■レシピを考えた人のコメント
ごま油と塩だけで食べる
あっさりとしたお鍋です!

詳細を楽天レシピで見る
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
↓↓ ポイントが貯まるレシピ サイト ↓↓
>>最短約 30 秒!▼無料▼会員登録<<
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…

Ingredients (3~4servings)
Chinese cabbage 1/4
5-6 pieces (juice also returns) dried shiitake
Pork 200g
Chicken
200g
Vermicelli
4 tablespoons sesame oil
Water 800cc ~

1 Chinese cabbage, cut divided into leaves and white part.
I return in the warm water dried shiitake.
Cut meat into bite-sized pieces.
I return with water Vermicelli.

2 Put the water in the pot, the white part of Chinese cabbage, put a (also soaking liquid) dried shiitake.

3 Add the Chinese cabbage meat, the remaining Once you have boiling.
I put (4 tablespoons) Vermicelli, sesame oil.
The completion fire Ttara meat, vegetables with a lid.

4 When you eat, after putting a dish of their own, we will add salt and sesame oil in a suitable amount.

0 件のコメント:

コメントを投稿