絶品!とろり♪豚ニラ玉
料理名:豚ニラ玉
作者:ひしょ1125
■材料(2人分)
豚肉 / 200g
ニラ / 1束
卵 / 2個
■醤油 / 大2
■酒 / 大2
■みりん / 大2
■砂糖 / 大1
■片栗粉 / 大1
■レシピを考えた人のコメント
豚肉入れてボリュームアップ!メインのおかずになります。しっかり味で白いご飯がすすむ、絶品レシピです。
詳細を楽天レシピで見る
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
↓↓ ポイントが貯まるレシピ サイト ↓↓
>>最短約 30 秒!▼無料▼会員登録<<
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
Ingredients (2 servings)
200g pork
1 bunch leeks
2 eggs
2 tablespoons soy sauce
2 tablespoons sake
2 tablespoons mirin
1 tablespoon sugar
1 tablespoon potato starch
1 Pork, leek and cut the length of the place 4cm.
I'll mix in seasonings.
2 Put 2 tablespoons oil in a frying pan.
I will have to shed the beaten egg was well heated.
Taken out in the state of soft-boiled.
3 Put 1 tablespoon oil in a frying pan and fry the pork.
Put the leek has changed color,
Reduce heat, put the seasoning and mix well.
4 Add the eggs, mix the whole.
Complete with a thickened.
0 件のコメント:
コメントを投稿