2012年4月22日日曜日

Fried lotus root and bamboo shoots

 レンコンと竹の子のおかか醤油炒め
レンコンと竹の子のおかか醤油炒め

料理名:レンコンと竹の子のおかか醤油炒め
作者:leopoo

■材料(2人分)
レンコン / 1/2節
竹の子(水煮) / 半パック
醤油 / 大さじ1
みりん / 大さじ1/2
鰹節 / 1パック
ごま油 / 大さじ1

■レシピを考えた人のコメント
歯ごたえシャキシャキ同士で美味しいです。

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Ingredients (2 servings)
Lotus root 1/2
Bamboo shoots half pack (boiled)
1 tablespoon soy sauce
1/2 tablespoon mirin
1 pack dried bonito
1 tablespoon sesame oil

1 Lotus root and bamboo shoots cut into bite-size.

2 Heat the sesame oil in a frying pan, fry the lotus root and bamboo shoots.
Once baked colored, soy sauce and mirin into Turn, turn off the heat.
Coat the dried bonito.

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