2012年4月7日土曜日

Deep-fried pork liver

豚レバーの竜田揚げ
豚レバーの竜田揚げ

料理名:豚レバーの竜田揚げ
作者:leopoo

■材料(2~3人分)
豚レバー / 200g
*おろし生姜 / 1片
*おろしニンニク / 1/2片
*醤油 / 大さじ1
*酒 / 大さじ1
*塩コショウ / 少々
片栗粉 / 大さじ2

■レシピを考えた人のコメント
元気のない時に。

詳細を楽天レシピで見る
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
↓↓ ポイントが貯まるレシピ サイト ↓↓
>>最短約 30 秒!▼無料▼会員登録<<
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…

Ingredients (2~3 servings)
200g pork liver
1 piece of grated ginger
1/2 cloves grated garlic
1 tablespoon soy sauce
1 tablespoon sake
Salt and pepper
2 tablespoons potato starch

1 Pork liver cut into bite-size.
Accordance with ginger, garlic, soy sauce, sake, salt and pepper, place with a liver.

2 Heat (not quantity) oil in a pan, fry the potato starch with glare on the liver.

0 件のコメント:

コメントを投稿