2012年2月27日月曜日

Temari zushi

*゜手鞠寿司゜*
*゜手鞠寿司゜*

料理名:*゜手鞠寿司゜*
作者:ママちゃ♪

■材料(3人分)
サーモン(お刺身用) / 1パック
ご飯 / お茶碗2杯分
寿司酢 / 大1
三つ葉 / 1本

■レシピを考えた人のコメント
見た目も可愛く食べやすいのでお子様のいらっしゃる家庭にオススメです☆

詳細を楽天レシピで見る
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
↓↓ ポイントが貯まるレシピ サイト ↓↓
>>最短約 30 秒!▼無料▼会員登録<<
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…

Ingredients (3 servings)
Salmon 1 pack (for sliced raw fish)
150g rice
10g sugar
5g salt
20cc vinegar
Trefoil

1 Make the rice vinegar sugar, salt, rice vinegar.

2 Slice the salmon.

3 Draw a wrap, put the salmon.
Put (a mouth-minute) rice vinegar.
Wrap so that the round.

4 After removing from the wrap
Decorate the salmon on top of the trefoil.

0 件のコメント:

コメントを投稿