2012年2月8日水曜日

Steak radish

バター醤油が香る♪大根ステーキ
バター醤油が香る♪大根ステーキ

料理名:大根ステーキ
作者:めろ66

■材料(2人分)
大根 / 5センチ
だし汁 / 大根が浸かる位
バター / 5g
◎醤油 / 小さじ1.5
◎酒 / 小さじ1
◎みりん / 小さじ1
鰹節 / お好みで
万能ねぎ / お好みで

■レシピを考えた人のコメント
バター醤油が食欲をそそります☆

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Ingredients (2 servings)
5cm radish
Stock
5g butter
1.5 teaspoon soy sauce
1 teaspoon sake
1 tsp mirin
Dried bonito
Green onions

1 Peel the radish and cut into the thickness of 1cm.
Enough in the broth until tender radish dip of about
That boiled below.
Green onions to the edge cut.

2 Bake brown in a frying pan does not have the oil, the radish.
Once browned on both sides with, radish caramel to put soy sauce, sake, and mirin.

3 After becoming entangled in the radish seasoning, sprinkle green onions and bonito flakes.

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