2011年9月28日水曜日

Pork wrapped asparagus with green perillal plum

アスパラの梅シソ豚巻き
アスパラの梅シソ豚巻き

料理名:豚巻き
作者:ぷんちゃんだよ

■材料(2人分)
アスパラ / 3本
豚薄切り / 6枚
シソ / 6枚
梅干 / 1個
アッケシソウ塩 / 少々
ブラックペッパー / 少々
オリーブオイル / 少々

■レシピを考えた人のコメント
おつまみやお弁当にいいですね♪

梅とシソを入れることによってさらに食欲が湧きます。

詳細を楽天レシピで見る

Pork wrapped asparagus with green perilla plum

Ingredients (serves 2)
Asparagus 3
Six sliced ​ ​pork
6 pieces green perilla
1 plum
Touch of salt
A little black pepper
A little olive oil

1 Asparagus is cut in half and quickly in salt water.

2 Crush the plum tree in the knife.

3 Spread the pork, coating the plum, put the mint.

4 Wrapping round and round the asparagus.

5 The Heat oil in skillet, add color with baked roll.

0 件のコメント:

コメントを投稿