2011年9月19日月曜日

Burdock tempura

焼き揚げカリッと☆ごぼう天
焼き揚げカリッと☆ごぼう天

料理名:ごぼう天ぷら
作者:つばめ@rakuten

■材料(4人分)
ごぼう(千切り) / 1本
薄力粉 / 大さじ2
水 / 大さじ1
白ごま / たっぷり
油(ごま油) / 大さじ1
お好みの塩 / カレー塩や抹茶塩

■レシピを考えた人のコメント
揚げないでほとんど焼く感じなので、時間短縮のためになるべく細く、薄く!



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Ingredients (serves 4)
Burdock (julienne) 1
2 tablespoons flour
1 tablespoons water
White sesame
Oil (sesame oil) 1 tablespoon

1 Burdock is shave, removing the exposed little access to water and vinegar.

2 Burdock root in a bowl, flour, water, and mix into the white sesame.

3 Heat oil in a frying pan and cook over medium-low heat browned on both sides spread flat to burdock.

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