2010年9月20日月曜日

"kentinjiru"


”けんちん汁”

[材料 4人分]
木綿豆腐 120g、大根 40g、にんじん 20g、ごぼう 10g、干ししいたけ 4枚、里芋 80g、ゴマ油 8g、だし 1 1/2カップ、しょうゆ 24g

[作り方]
1.豆腐、大根、にんじん、ごぼう、干ししいたけ、里芋は食べやすく切る
2.ゴマ油を熱して、豆腐、大根、にんじん、ごぼう、干ししたけ、里芋を炒める
3.だしを加えて柔らかくなるまで煮る
4.しょうゆを加える

"kentinjiru"

INGREDIENTS (4 servings)
Cotton bean curd 120g, radish 40g, carrot 20g, burdock 10g, 4 dry mushrooms, taro 80g, and sesame oil 8g, 1 1/2 stock cups, soy sauces 24g

DIRECTIONS
1.The bean curd, the radish, the carrot, the burdock, the dry mushroom, and the taro are eaten easily and cut.
2.Sesame oil is heated, and the bean curd, the radish, the carrot, the burdock, and a dry disregarding and the taro are stir-fried.
3.It boils until becoming soft adding putting out.
4.The soy sauce is added.

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