2010年9月13日月曜日

"Codfish fly"


”たらフライ”

[材料 4人分]
生たら 320g、塩、こしょう、パン粉 1カップ、サラダ油、小麦粉、卵 1個、バター

[作り方]
1.たらに塩、こしょうする
2.パン粉を油で炒める
3.たらに小麦粉、溶き卵、炒めたパン粉をつける
4.たらの上にバターをのせ、オーブントースターで焼く

"Codfish fly"

INGREDIENTS (4 servings)
Cod 320g, salt, pepper, 1 bread crumbs cup, salad oil, flour, 1 egg, and butter

DIRECTIONS
1.It falls in the cod ..the salt and the pepper...
2.Bread crumbs are stir-fried in oil.
3.Flour, the melting egg, and stir-fried bread crumbs are applied to the cod.
4.Butter is put on the cod, and it burns with the toaster oven.

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