2014年4月30日水曜日

Peperoncino of asparagus

アスパラのペペロンチーノ
アスパラのペペロンチーノ

料理名:炒めもの
作者:tukuyo93

■材料(1人分)
アスパラガス / 2本
ベーコン / 1枚
にんにく / 1/2かけ
唐辛子 / 1/3本
塩・こしょう / 少々
オリーブオイル / 小さじ2

■レシピを考えた人のコメント
アスパラガスをシンプルな味付けで炒めます。

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 Ingredients (1servings)
Asparagus two
1 piece of bacon
1/2 clove garlic
red pepper 1/3
Salt and pepper
2 teaspoons olive oil  


1 Asparagus slices of 5mm.
I boil quickly for 30 seconds in hot water.

2 I cut into 5mm width bacon.
Chopped garlic.

3 Heat over medium heat weakening of the olive oil in a frying pan, fry the garlic, red pepper.

4 Fry with the addition of bacon.
Fry adding asparagus, salt and pepper.
 

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