新玉ねぎの中華風マリネ
料理名:サラダ、マリネ
作者:さくぱん
■材料(4人分)
玉ねぎ / 中1個(150~200g程度)
にんじん / 中1/3本(30~40g程度)
ピーマン / 2個
鷹の爪 / 1/2~1本
エクストラバージンオイル / 大さじ1と1/2
※オリーブオイルでも可 /
酢 / 大さじ1
しょうゆ / 小さじ1/2
砂糖 / 小さじ1/3(1g)
塩、こしょう / 少々
■レシピを考えた人のコメント
火も電気も不要。ピリっとくる唐辛子がアクセント!玉ねぎを切るコツもご紹介します。普通の玉ねぎでもOKですが、柔らかくみずみずしい新玉ねぎはいっそうお勧めです。
詳細を楽天レシピで見る
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
↓↓ ポイントが貯まるレシピ サイト ↓↓
>>最短約 30 秒!▼無料▼会員登録<<
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
Ingredients (4 servings)
150 ~ 200g onions
30 ~ 40g carrot
Two peppers
1/2 to one red pepper
Extra virgin olive oil and 1/2 (olive oil) 1 tablespoon
1 tablespoon vinegar
1/2 teaspoon soy sauce
Teaspoon sugar 1/3 (1g)
Salt, pepper
1 Remove the seeds and slice thinly red pepper.
Green pepper strips of 3 ~ 5mm width.
Shredded carrots of 3 ~ 5mm width.
2 Scallop along 5mm width, the fiber onions.
3 Mix well and put in a plastic bag or bowl all the ingredients.
I cool in the refrigerator.
★ If you lay one night, you will taste is delicious stain.
0 件のコメント:
コメントを投稿