2014年4月23日水曜日

Chinese style marinated onions

新玉ねぎの中華風マリネ
新玉ねぎの中華風マリネ

料理名:サラダ、マリネ
作者:さくぱん

■材料(4人分)
玉ねぎ / 中1個(150~200g程度)
にんじん / 中1/3本(30~40g程度)
ピーマン / 2個
鷹の爪 / 1/2~1本
エクストラバージンオイル / 大さじ1と1/2
 ※オリーブオイルでも可 /
酢 / 大さじ1
しょうゆ / 小さじ1/2
砂糖 / 小さじ1/3(1g)
塩、こしょう / 少々

■レシピを考えた人のコメント
火も電気も不要。ピリっとくる唐辛子がアクセント!玉ねぎを切るコツもご紹介します。普通の玉ねぎでもOKですが、柔らかくみずみずしい新玉ねぎはいっそうお勧めです。

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 Ingredients (4 servings)
150 ~ 200g onions
30 ~ 40g carrot
Two peppers
1/2 to one red pepper
Extra virgin olive oil and 1/2 (olive oil) 1 tablespoon
1 tablespoon vinegar
1/2 teaspoon soy sauce
Teaspoon sugar 1/3 (1g)
Salt, pepper

1 Remove the seeds and slice thinly red pepper.

  Green pepper strips of 3 ~ 5mm width.

  Shredded carrots of 3 ~ 5mm width.


2 Scallop along 5mm width, the fiber onions.


3 Mix well and put in a plastic bag or bowl all the ingredients.

  I cool in the refrigerator.

If you lay one night, you will taste is delicious stain.


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