2013年10月9日水曜日

Salad of carrots and boiled eggs

混ぜるだけ*にんじんとゆでたまごのサラダ
混ぜるだけ*にんじんとゆでたまごのサラダ

料理名:にんじんとゆでたまごのサラダ
作者:wanaka_tekapo

■材料(2~3人分)
にんじん / 中1本
たまご / L1個
☆オリーブオイル / 大さじ1.5
☆レモン汁 / 小さじ1
☆塩・こしょう / 適量

■レシピを考えた人のコメント
材料を全て混ぜるだけで完成。にんじんがまろやかな味になります。カラフルなサラダです♪

詳細を楽天レシピで見る
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
↓↓ ポイントが貯まるレシピ サイト ↓↓
>>最短約 30 秒!▼無料▼会員登録<<
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…

Ingredients (2~3servings)

carrot
1 egg
1.5 tablespoons of olive oil
1 teaspoon lemon juice
Salt and pepper

1 I make a boiled egg.
Peel, cut short with a knife thin carrots.

2 I put a bowl of carrot. I put the eggs boiled shelled out warm.
While mashed boiled egg with a fork, and mix well with carrots.

3 I put olive oil, lemon juice, salt and pepper, and mix well.

0 件のコメント:

コメントを投稿