2013年2月6日水曜日

Fried chicken

揚げないけどやわらか!ささみのフライ
揚げないけどやわらか!ささみのフライ

料理名:ささみのフライ
作者:kanransha

■材料(たっぷり2人分)
鶏ささみ / 3~4本
●にんにく / 適量
●酒 / 小1
●マヨネーズ / 大2
●コンソメ / 小1
●塩コショウ / 適量
粉チーズ / 大1
パン粉 / 適量

■レシピを考えた人のコメント
マヨネーズで柔らかに仕上がります。
味がついてるので、行楽のお弁当にもどうぞ!

詳細を楽天レシピで見る
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
↓↓ ポイントが貯まるレシピ サイト ↓↓
>>最短約 30 秒!▼無料▼会員登録<<
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…

Ingredients (2 servings)

3-4 chicken Chicken breast
Garlic
1 teaspoon sake
2 tablespoons mayonnaise
1 tsp consomme
Salt and pepper
1 tablespoon grated cheese
Breadcrumbs

1 Chicken breast muscle takes. I cut into bite-size.

2 Knead into garlic, wine, mayonnaise, consomme, salt and pepper on Chicken breast.

3 Mix cheese to bread crumbs.
Put in Chicken breast, shallow-fry in a frying pan.

0 件のコメント:

コメントを投稿