2013年1月20日日曜日

Creamed salmon and chinese cabbage

鮭と白菜のトロトロクリーム煮込み
鮭と白菜のトロトロクリーム煮込み

料理名:鮭と白菜のクリーム煮込み
作者:Nao’s

■材料(2人分)
鮭 / 2切れ
白菜 / 1/8株
しめじ / 1パック
玉ねぎ / 小1個
小麦粉(まぶす用) / 大1
バター / 大1
☆牛乳 / 350ml
☆小麦粉 / 大2
コンソメ顆粒 / 小2
塩コショウ / 少々

■レシピを考えた人のコメント
ダマにならず、トロトロクリーミー♪
ホッとする優しい味で温まりますよ☆

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Ingredients (2 servings)

Two slices salmon
Share 1/8 Chinese cabbage
1 pack shimeji
One small onion
1 tablespoon flour
1 tablespoon butter
350ml milk
2 tablespoons flour
2 tsp consomme
Salt and pepper

1 Easier to eat off the salmon. Coat with flour and salt and pepper to the salmon.
Bake both sides in a frying pan minus the butter.

2 Saute vegetables in butter.

3 I mix milk and flour.
In addition to the salmon and vegetables.
Cook until it thickens into the consomme flavored granules.

4 Prepare to taste with salt.

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