たっぷり食べよう★ロール白菜
料理名:ロール白菜
作者:Kuma*
■材料(2~3人分)
白菜 / 10枚くらい
豚ロースorバラ薄切り / 10枚くらい
コンソメ / 2個
塩 / 少々
コショウ / 少々
味醂 / 5~60cc
■レシピを考えた人のコメント
ミンチ肉ではちょっと面倒なロール白菜も、薄切り肉を使えばとっても巻きやすくて簡単!よく煮込んだとろとろ白菜が美味しい~♪
詳細を楽天レシピで見る
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
↓↓ ポイントが貯まるレシピ サイト ↓↓
>>最短約 30 秒!▼無料▼会員登録<<
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
Ingredients (2~3 servings)
10 sheets of Chinese cabbage
10 pieces or thinly sliced pork loin
Two consomme
Salt
Pepper
5 ~ 60cc mirin
1 Peel off one by one, leave the boiled cabbage.
2 Overlaid on top of the cabbage pork spread, rolled towards the root from.
3 Arranged in a pot, add water and seasoning, I cook about 40 minutes.
0 件のコメント:
コメントを投稿