さつまいもりんご煮
料理名:さつまいもりんご煮
作者:r_chibico
■材料(4人分)
さつまいも / 1本
りんご / 1コ
水 / 適量
(あれば果汁100%のジュース) ※ / (100cc)
砂糖(またははちみつ) / 大さじ1
レモン汁(ジュースを入れる場合は不要) / 大さじ1
■レシピを考えた人のコメント
ごはんに甘いおかずは合わない!との意見もありますが、こってりしたものを食べた後のお口直しやデザートとしておいしい一品。
詳細を楽天レシピで見る
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
↓↓ ポイントが貯まるレシピ サイト ↓↓
>>最短約 30 秒!▼無料▼会員登録<<
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
Ingredients (4 servings)
One sweet potato
Apple
Water
※ (or 100% fruit juice 100cc)
1 tablespoon sugar (or honey)
Lemon juice (if you put the juice is not required) 1 tbsp
1 Sweet potatoes and cut into thick 1cm, I exposed to water.
Apples and cut into bite-sized pieces and peel.
2 I put on the fire to put lemon juice, water, apples, sweet potatoes in a pot.
3 I added sugar (or honey) and reduce heat to boiling.
Apples cook until transparent.
0 件のコメント:
コメントを投稿