2012年7月18日水曜日

Vegetables with dressing of the bitter gourd

シンプルな味付け ゴーヤの梅・おかか和え
シンプルな味付け ゴーヤの梅・おかか和え

料理名:ゴーヤの梅・おかか和え
作者:WAN×2

■材料(4人分)
ゴーヤ / 1本
梅干し / 1個
かつおぶし / 適量

■レシピを考えた人のコメント
油や肉料理のときに。
口の中がサッパリします^^

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Ingredients (4 servings)
1 bitter gourd
One
Pickled plums
Dried bonito

1 Turn off the stem of bitter gourd, cut in half lengthwise.

2 Remove seeds with a spoon and cotton inside.

3 Rub with salt and then sliced​​.
Not have the power, soft.

4 Moisture of bitter gourd when you do go and mix.

5 To wash into sieve.
Add to bowl and squeeze the water.

6 Pickled plums and struck with a knife, put the dried bonito, mix well.

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