シンプルな味付け ゴーヤの梅・おかか和え
料理名:ゴーヤの梅・おかか和え
作者:WAN×2
■材料(4人分)
ゴーヤ / 1本
梅干し / 1個
かつおぶし / 適量
■レシピを考えた人のコメント
油や肉料理のときに。
口の中がサッパリします^^
詳細を楽天レシピで見る
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
↓↓ ポイントが貯まるレシピ サイト ↓↓
>>最短約 30 秒!▼無料▼会員登録<<
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
Ingredients (4 servings)
1 bitter gourd
One Pickled plums
Dried bonito
1 Turn off the stem of bitter gourd, cut in half lengthwise.
2 Remove seeds with a spoon and cotton inside.
3 Rub with salt and then sliced.
Not have the power, soft.
4 Moisture of bitter gourd when you do go and mix.
5 To wash into sieve.
Add to bowl and squeeze the water.
6 Pickled plums and struck with a knife, put the dried bonito, mix well.
0 件のコメント:
コメントを投稿