2012年7月28日土曜日

Carrot soup

ニンジンの冷たいスープ☆
ニンジンの冷たいスープ☆

料理名:ニンジンスープ
作者:chi-co☆09

■材料(2人分)
人参 / 小2本
タマネギ / 小1個
水 / 200cc
コンソメ / 小さじ2
豆乳 / 150cc
塩/ホワイトペッパー / 適量

■レシピを考えた人のコメント
皮ごと人参を沢山たべましょう!!温かくてもおいしいですよ!

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Ingredients (2 servings)
Two carrots
1 onion
 
Water  200cc
2 teaspoon of consomme
150cc soymilk
Salt
White pepper

1 Wash carrot, peel cut in half lengthwise, slice.
Onion is sliced ​​along the fiber.

2 Add onion and cook until soft and carrots in a frying pan.
Add a little salt.

3 Simmer until carrots are tender about 10 minutes by adding 1 teaspoon of consomme and water.

4 Once the carrots are tender, transfer to food processor and process to a paste.

5 Transferred to a pot, warm the addition of soy milk and the rest of consomme.

6 Add salt and pepper.


Cold soup in the refrigerator to cool from taking the heat Oh my goodness!
Even if this remains a warm and delicious

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