朝食、夜食に♪ とろ~りたまご inトマトスープ♪
料理名:トマトスープ
作者:めくりか
■材料(1人分)
トマトジュース / 180~200g
温泉玉子 / 1個
オリーブオイル / 適量
バジル / 少々
※無塩トマトジュースの場合は、塩少々 /
■レシピを考えた人のコメント
温かいトマトスープが胃袋にとっても優しいんです。軽めの食事や、おやつにも。
詳細を楽天レシピで見る
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
↓↓ ポイントが貯まるレシピ サイト ↓↓
>>最短約 30 秒!▼無料▼会員登録<<
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
Ingredients (one person)
180 ~ 200g tomato juice
One onsen tamago (boiled by the hot spring)
Appropriate amount of olive oil
Basil
※ If the no-salt tomato juice, touch of salt
1 Pour tomato juice into the cup.
You warmed to 60 degrees in a microwave oven.
※ If you want to make the salt is put here
2 Put the egg into the cup springs, dripping with a spoon of olive oil, basil to decorate.
《Arrange recipes》
Before warm the tomato juice, cheese Place the filtered solution kicking.
0 件のコメント:
コメントを投稿