2010年12月22日水曜日

"Chinese cabbage salad"


”白菜サラダ”

[材料 4人分]
白菜 240g、ねぎ、おろししょうが、すりごま、しょうゆ 36g、酢 30g、ごま油 12g

[作り方]
1.白菜の葉は食べやすい大きさ、白い部分は薄く切る
2.おろししょうが、すりごま、しょうゆ、酢、ごま油でドレッシングを作る
3.白菜とねぎを器に盛り、ドレッシングをかける

"Chinese cabbage salad"

INGREDIENTS (4 servings)
Chinese cabbage 240g, Welsh onion, grated ginger, print sesame, soy sauce 36g, vinegar 30g, and sesame oil 12g

DIRECTIONS
1.The leaf of the Chinese cabbage thinly cuts a size that eats easily and a white part.
2.It prepares a dressing with the grated ginger, the print sesame, the soy sauce, vinegar, and sesame oil.
3.The Chinese cabbage and the Welsh onion are piled up in the container, and dressing is put.

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