2010年11月15日月曜日

"boiling of chicken Philly Whiz"



”鶏肉のチーズソース煮”

[材料 4人分]
鶏骨付きモモ肉 4本、玉ねぎ 100g、マッシュルーム 100g、グリーンアスパラガス、カマンベールチーズ 60g、小麦粉 9g、牛乳 1 1/2カップ、サラダ油 18g

[作り方]
1.鶏肉は塩、こしょうする
2.玉ねぎはみじん切り、アスパラガスは塩ゆでする。
3.油で鶏肉を焼く
4.鶏肉を取り出し、玉ねぎ、マッシュルームを炒め、小麦粉を加える
5.牛乳を少しずつ加え、鶏肉を入れる
6.アスパラガスとチーズを加える

"boiling of chicken Philly Whiz"

INGREDIENTS (4 servings)
4 peach drumstick, onion 100g, mushroom 100g, green asparagus, Camembert 60g, flour 9g, and milks 1 1/2 cups and salad oil 18g

DIRECTIONS
1.The taste in the under is applied to chicken with the salt and the pepper.
2.The onion is minced, and asparagus boils the salt.
3.Chicken is burnt with oil.
4.Chicken is taken out, the onion and the mushroom are stir-fried, and flour is added.
5.Milk is added little by little, and chicken is put.
6.Asparagus and the cheese are added.

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