あっさりレタスしゃぶしゃぶ
料理名:しゃぶしゃぶ
作者:igaiga8230
■材料(2人分)
豚バラまたはしゃぶしゃぶ用豚肉 / 300~400g
もやし / 1袋
長ネギ / 1本
レタス / 1玉
鰹だし / 小さじ2
塩 / 小さじ1
■レシピを考えた人のコメント
レタス1玉あっというまに食べれてしまいます。食物繊維たっぷりです。
詳細を楽天レシピで見る
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
↓↓ ポイントが貯まるレシピ サイト ↓↓
>>最短約 30 秒!▼無料▼会員登録<<
━━━━━━━━━━━━━━━━━━…
Ingredients (2servings)
300 ~ 400g for shabu - shabu pork or pork
1 bag bean sprouts
One green onion
One lettuce
2 teaspoon bonito dashi stock
1 teaspoon salt
1 In the pan, I put salt and bonito soup. Bring to a boil.
2 I cut the onions thinly.
Put a pot onions and bean sprouts, bring to a boil.
3 I Chigiru in large lettuce.
Add to pot when you eat lettuce and pork.
4 It is not too much boiled lettuce!
You eat it with ponzu and the like.
0 件のコメント:
コメントを投稿