2011年7月17日日曜日

Dish of vinegared eel and cucumber

うざく♪
うざく♪

料理名:うざく
作者:hijizou

■材料(2人分)
ウナギのかば焼き / 1/2尾
胡瓜 / 1本
塩 / 少々
カットワカメ / 少々
<A>酢 / 大匙1
<A>砂糖 / 小匙1
<A>塩 / 少々

■レシピを考えた人のコメント
さっぱりとしたウナギのかば焼きのうざくです♪

詳細を楽天レシピで見る

Ingredients (serves 2)
Price 1 / 2 grilled eel
1 cucumber
Salt
Cut a little seaweed
1 tablespoon vinegar
1 teaspoon sugar

1 Eel and microwave to warm gently, cut into 1 cm wide.

2 Shake the salt cucumber and sliced ​​thinly and squeeze the water at about 5 minutes. Seaweed is back with water and squeeze dry

3 Eel instruments, cucumber, seaweed dish out

4 Vinegar, sugar and salt together, is ready to serve over

0 件のコメント:

コメントを投稿