うざく♪
料理名:うざく
作者:hijizou
■材料(2人分)
ウナギのかば焼き / 1/2尾
胡瓜 / 1本
塩 / 少々
カットワカメ / 少々
<A>酢 / 大匙1
<A>砂糖 / 小匙1
<A>塩 / 少々
■レシピを考えた人のコメント
さっぱりとしたウナギのかば焼きのうざくです♪
詳細を楽天レシピで見る
Ingredients (serves 2)
Price 1 / 2 grilled eel
1 cucumber
Salt
Cut a little seaweed
1 tablespoon vinegar
1 teaspoon sugar
1 Eel and microwave to warm gently, cut into 1 cm wide.
2 Shake the salt cucumber and sliced thinly and squeeze the water at about 5 minutes. Seaweed is back with water and squeeze dry
3 Eel instruments, cucumber, seaweed dish out
4 Vinegar, sugar and salt together, is ready to serve over
0 件のコメント:
コメントを投稿