2010年12月6日月曜日

"Hizikia fusiforme salad"


”ひじきサラダ”

[材料 4人分]
ひじき 20g、きゅうり 80g、にんじん 40g、セロリ 40g、ごま、サラダ油 24g、酢 30g、しょうゆ 12g、だし 30g、しょうが汁

[作り方]
1.ひじきはたっぷりの水につけて戻し、よく洗う
2.ひじきを沸騰した湯に入れ、柔らかくなるまでゆで、水気を切る
3.きゅうり、にんじん、セロリは細切りにし、にんじんはゆでておく
4.サラダ油、酢、しょうゆ、だし、しょうが汁を合わせてドレッシングを作る
5.ごまを入れ、ひじき、きゅうり、にんじん、セロリを加えてあえる

"Hizikia fusiforme salad"

INGREDIENTS (4 servings)
Hizikia fusiforme 20g, cucumber 80g, carrot 40g, celery 40g, sesame, salad oil 24g, vinegar 30g, soy sauce 12g, putting out 30g, and ginger soup

DIRECTIONS
1.The hizikia fusiforme is returned applying it to enough water, and often washed.
2.It boils until putting the hizikia fusiforme in the boiling hot water, and becoming soft, and the water is cut.
3.The cucumber, the carrot, and celery are made a minute cut, and the carrot is boiled.
4.It puts it out, and the ginger soup is matched and it prepares a dressing the salad oil, vinegar, and the soy sauce.
5.It dresses it putting sesame, and adding the hizikia fusiforme, the cucumber, the carrot, and celery.

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